BEMUTATKOZÁS

 

Cégadatok:

Név: 5. Fülöp Kft
Alapítás: 2002. július 5.
Adószám: 22776240-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-008033
Székhely: 7100 Szekszárd Csapó D u. 12/a
Iroda: 7100 Szekszárd, Kuruc u. 9.
E-mail: info@otodikfulop.hu

 

Rövid bemutatkozás:

2008 óta foglalkozunk csomagolóanyag kereskedésével. Az utóbbi 2 évben aktívan dolgozunk a budapesti régióban. Sikerült 2018-ban saját telephelyet indítani a nagytarcsai ipari parkban.

Kezdetben 1-2 termékünk volt, ami a mai napig 8-10 termékcsoportra bővült. Standard termékekben a piaci igényeket ki tudjuk szolgálni. Ez a kínálat hosszú évek eredménye, ami jelenlegi partnereink beszerzését egyszerűbbé és gazdaságosabbá teszi.

Köszönhető ez az állandó raktárkészletünknek, rugalmas kiszolgálásnak és versenyképes árainknak. Szerződött partnereinknek éves fix árat tudunk biztosítani és 24 órán belüli kiszállítási garanciát.

Beszerzéseink gyártóktól és közvetlenül importőröktől történnek. Mindegyik kapcsolat hosszú távúnak mondható, amiből partnereink is profitálnak, mint a minőség és az árak tekintetében.

Direktmarketinget alkalmazunk, nem hirdetünk. Fontosabbnak tartjuk a hosszú távú személyes kapcsolatok kialakítását.

Reméljük, hogy rövid bemutatónk elnyerte a tetszésüket és számíthatunk a jövőben ajánlatkérésükre, melyet az info@otodikfulop.hu e-mail címre tudnak küldeni vagy az árajánlatkérés menüpontban.

Üdvözlettel,

Fülöp György
cégvezető